Oldalak

Nem biztos csak a kétes a szememnek S ami világos, mint a nap: titok; Hiszek a véletlennek, hirtelennek, S gyanúm az igaz körûl sompolyog;" Villon

2011. szeptember 26., hétfő

A gyűrű uralmaIgen így is jellemezhetném a szombati találkozót, mivel ezt az egyszerű. de nagyszerű Berzsi gyűrűt fűztük meg, ki-ki saját színkombinációjával. Szerintem egyik szebb mint a másik, nagyon mutatósak.

2011. szeptember 12., hétfő

XOXO karkötő és medál
Nagyon szuper ez a minta, egyszerű, gyors és mutatós darabot lehet belőle készíteni. A medál közepét külön kiemelném, mert négyszög formálódott ki. A minta alkotója: Anna Elizabeth Draeger (Crystal Brilliance).

2011. szeptember 8., csütörtök

Erős Pista és csípős Édes AnnaAz elmúlt hetekben napokban a téli befőzésekkel voltam elfoglalva. Csináltam Erős Pistát, az Édes Anna csípősre sikeredett, de így még finomabb lett, Bolognait, savanúságokat és szilva lekvárt. Természetesen mindent tartósítószer, ízfokozó, színező és még ki tudja mi minden NÉLKÜL.

2011. szeptember 5., hétfő

2011. szeptember 2., péntek

Miből lesz a cserebogár?


Meghívást kaptam Marikától erre a játékra. Lássuk akkor miből lesz a cserebogár? A kezdetet véletlennek köszönhetem, adva volt a lányom ruhája amire kerestem valami díszítést, persze a neten, ekkor akadtam rá a gyöngyös blogokra. Itt vesztem el, mert ezután minden szabadidőmet a gyöngyfűzés tanulásának szenteltem. Amit megtanultam azt minden a netről lestem el Tőletek. Az első munkám egy rawos medál megfűzése volt.
Tovább adom a játékot: Káli Gopika
Melinda, Kritti, kérlek mutassátok meg az első alkotásaitok egyikét.